dijous, 13 de gener del 2011

Mollet com a causa o inversió ?

Fa uns anys que em vaig embarcar en el projecte d’Independents per Mollet, al principi el meu interès era la suma de curiositat, necessitat de socialització, esperit polític i un bri de frikisme amb més escepticisme que il•lusió entrava a les llistes de les municipals del 2007, passada la decepció d’aquelles eleccions m’hi vaig enganxar. Han estat quatre anys durs, de veure anades i vingudes de gent, de tarannàs i interessos diversos, de molta feina feta i alguns resultats que tot i ser modestos han estat sempre pel bé de la ciutat i d’aquesta manera poc a poc he anat entenent que la política local ha de ser bàsicament ser això, servei a la ciutat, encara que no es reconegui, encara que altres se n’aprofitin i busquin la foto al final del procés, quan tot està fet. Per aquest motiu quan a les pròximes eleccions apareguin llistes oportunistes (PIMO, Ciutadans, PxC, SI...) que busquen en l’ajuntament de Mollet un lloc on plantar el cul i rendibilitzar la inversió d’una campanya d’un més i escaig (55.000€ l’any a fons perdut per als partits amb representació és un bon reclam), és quan més ganes em donen de seguir lluitant, reivindicant i demanant un cop més que Mollet necessita una veu Independent al ple, algú que porti treballant més de 7 anys única i exclusivament pel poble, i això només ho pot garantir Independents x Mollet la força lliure i rebel de la nostra ciutat

1 comentari:

Santi ha dit...

Adrià, és una llàstima que ja no pugui votar a Mollet, perquè des de fa un temps visc a Sant Fost, però vista la teva implicació en el projecte MOLLET em quedo amb les ganes de donar-te el meu vot amb tot el cor i amistat que ens uneix.
Seria una utopia demanar que tots els integrants de qualsevol grup polític hi posessin les ganes i l'interès que hi poses tu? No en tinc cap dubte que tots hi sortiríem guanyant. Endavant i no defalleixis!

Santi