divendres, 28 de novembre del 2008

Mollet com a Voluntariat

Últimament a la premsa apareixen noticies referents a l’aportació dels nostres polítics locals en diferents llocs de responsabilitat dins dels seus respectius partits polítics. Que si tal ha estat escollit president de no se què a la Diputació de Barcelona, que si cual és el nou representant a l’executiva nacional, que si l’altre sona com a substitut a secretari del consell comarcal… Fantàstic, que en son de llestos i importants els nostres polítics, se’ls rifen a tot arreu, quina sort que tenim a la nostra petita i tranquil·la Vila vallesana, com s’assemblen a molts de nosaltres que treballem a fora i al nostre poble hi fem algun tipus de Voluntariat, per què és el que sembla que fan a Mollet un Voluntariat.
Perdonin Srs. Polítics del nostre Ajuntament, tan els de l’equip de Govern com els d’aquesta inoperant i insulsa oposició, a Mollet s’hi ve a treballar, que per això els paguem entre tots un esplèndid sou, si cobren de Mollet els volem el 100% concentrats en la seva feina, i si volen ascendir políticament per que Mollet se’ls hi ha fet petit, doncs molt bé renunciïn a la cadira, poltrona per alguns, i deixin pas a Gent de Mollet que treballarà única i exclusivament per a la nostra ciutat, una ciutat que cada cop és més difícil viure-hi, una ciutat trista comercialment, ja que la botiga que no està en traspàs està en liquidació, on hi ha un fotimer de locals, en situació privilegiada, tancats des de fa anys.
Mollet no és una ONG, ni un hobby, és una ciutat que s’ofega i si vostès que en tenen la responsabilitat no fan rés per salvar-la fotuts anem.